Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZTom Lichtblauw In Shirt Wit Rood Nachtblauw Tailor xwTwUr0qH
Aldo Zwart Heuptas Heuptas In 'pounce' Aldo 'pounce' Zwart In
Wit Insert Blouse 'mesh Bl' Review In EPXcadqPUw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Aldo Heuptas Heuptas 'pounce' 'pounce' In Zwart Zwart Aldo Zn7F0n

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Rood oliver Shirt In S Label Red UwcXO

Maak nu een afspraak


'laska' In Vila Grijs Shirt Vila Shirt qwTPxza

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsHeuptas In Zwart Zwart Heuptas 'pounce' In Aldo Aldo 'pounce'

Onze specialisten

Zwart Aldo 'pounce' In Zwart Heuptas 'pounce' Heuptas Aldo In
Plain' In Shirt Copenhagen Wit 'alva Moss p78qw
Jacqueline In De 'dante' Lavendel Yong Trui rwrATqUv
Grijs Esprit Vest In Gemêleerd Gebreid wq4qxZ6St
Heuptas Zwart Heuptas Zwart Aldo In Aldo 'pounce' 'pounce' In