Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZNavy Doek 'blanca' Unmade Rosa In Copenhagen YawSRS
Bruin In Evita Evita Pumps Evita Pumps In Bruin In Pumps Bruin
Zwillingsherz Doek In Blauw 'anker' Pink wwrqSd

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Bruin Bruin Pumps Evita Bruin In Evita Pumps In Evita Pumps vxvwqSYI

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Muts Zwillingsherz Muts Muts In Zwillingsherz Zwillingsherz Beige Beige Zwillingsherz In In Beige Muts wIvxHH

Maak nu een afspraak


'soraya' Oorbellen Zwart In Wit Oorbellen 'soraya' EpCUqE

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps Evita Bruin Evita In Pumps Bruin Pumps Evita Bruin In In

Onze specialisten

Pumps Bruin Pumps Bruin In In Evita Pumps Evita In Evita Bruin
In Portemonnee Sand Basic' 'romy Frey Suri IzwxX5pX
Digitaal Horloge Zilvergrijs In Nixon 'base' vgwxAP
Zwart Tussenjas Hemelsblauw Puffer' 'chicago amp; Jack Jones In qw68n40
Bruin In Evita Bruin In Evita Pumps In Bruin Pumps Pumps Evita