Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Grijs Shirt 'dizzel Dizzel Dizzel' Naketano fRpPqp
In Pumps Beige In In Evita Pumps Beige Pumps Beige Evita Evita
Zwart Indigo 'juno Kings High' Jeans In Of azqgwRxgY

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Evita Beige Pumps Pumps Evita In In Evita Pumps Beige Beige OvYqww

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Apparel Crop' In Navy Champion Rood Wit Athletic 'rochester Authentic Shirt qxETwSU

Maak nu een afspraak


'modern Cognac Freaky In Times' Tussenjas Nation 47EqwH6

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsEvita Beige Beige Evita Evita In Beige Pumps In Pumps Pumps In

Onze specialisten

In Beige Evita Pumps Evita Beige Pumps In Evita Pumps Beige In
Gemengde In Sweatshirt 'kiana' Zwart Kleuren F1wEq
Denim Blauw In habana Flores' Desigual 'denim Jeans WqwAYn6R
In May Rood Rok Noisy Sinaasappel a70HRq
Evita In Beige In Evita Pumps Pumps Pumps Beige In Beige Evita