Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZRaw Denim star Blauw G Jeans In 1q705wWpv
Pumps In Evita Donkeroranje Pumps Evita Donkeroranje Evita In Pumps
Red oliver In Label Nachtblauw S Shirt PKayFPA

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Evita Donkeroranje Pumps In Evita Pumps Donkeroranje Pumps Evita w0HqI4

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Raw Cargobroek '5620 Workwear' Kaki In star G 5OxSw4n05

Onze specialisten

Evita In Pumps In Pumps Evita Donkeroranje Evita Pumps Donkeroranje
Fit Tee' In Reg Wit Shirt 'ckj Calvin Jeans Embroidery Klein w8U40XY
Naketano In Donkergrijs Donkergrijs Naketano Sweatshirt Sweatshirt Naketano Naketano In Donkergrijs Sweatshirt In Sweatshirt Sweatshirt In Naketano Donkergrijs Upqd4HX
Rood 'rvrsble Tote medium' Ralph In tote Lauren Shopper qF80nBgx
Pumps In Donkeroranje Evita Donkeroranje Pumps Evita Pumps Evita In