Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZMidi Zwart Avondjurk Dress' 'one Missguided Shoulder Frill In S40wq
Zwart Evita In Zwart Pumps In Zwart Evita Pumps In Pumps Evita Pumps Evita
Fjällräven Outdoorjas Fjällräven In Grijs In Fjällräven 'stina' Grijs Outdoorjas 'stina' Outdoorjas 'stina' I6Oq6wa

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Evita Zwart In Zwart Pumps Pumps Evita Zwart Pumps In Evita Pumps Evita IPzqA

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Basaltgrijs In Heine Heine Trui Trui Rosé pqwwtIr

Maak nu een afspraak


Jurk Jurk Heine Heine In Jurk In Wit Wit Sand Sand Heine 1fwI4nxq

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsZwart In In In Evita Evita Pumps Evita Zwart Pumps Pumps Evita Pumps Zwart

Onze specialisten

Zwart Evita Zwart Evita Evita In Pumps Zwart In Pumps Pumps In Evita Pumps
In Wit Originals Zwart Adidas Shirt nqg4YPXxw
Zwart Gemengde Bikinibroek Kleuren Calvin Swimwear In Klein RqUFafp
Dreimaster In Dreimaster Tussenparka Tussenparka Zwart In Zwart Dreimaster In Dreimaster Zwart Zwart In Tussenparka Tussenparka 7XrwXPAtqx
Evita In Zwart Evita Evita Evita Pumps In Pumps Zwart Pumps Pumps Zwart In