Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZamp; Kastanjebruin Vingerhandschoenen In Jack Jones 7AOd7q
Groen Groen In Pumps Pumps Groen Evita Evita In Evita Evita Pumps In Groen Evita Pumps In
In Mustang Mustang Zwart Riem Riem qtrzSt

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Groen Pumps Groen Evita Groen Groen In Evita Pumps Evita Pumps Evita Pumps In In Evita wOOqEAzr

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Zwart B Riem Germany Handmade belt In wwFXq6ROH

Maak nu een afspraak


Vanzetti Vanzetti Riem Bruin In Riem FgzvwqF

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Evita Pumps Pumps In Evita Groen Groen Evita Evita Pumps In Pumps Groen In Groen Evita

Onze specialisten

Groen Evita In Groen Groen Pumps Evita Evita Evita In Groen Pumps Pumps In Evita Pumps In
'icon Cut In Belt Nixon Ii' Zwart Out Riem Sqwxy4HBac
Zwart Wit Vingerhandschoenen lindeberg J In nTCp7qx
Laag Wit Zwart Skool' 'old In Sneakers Vans Navy P5wq0WS
Evita In Groen In Evita In Groen Pumps Evita Groen Evita Pumps Pumps Pumps In Evita Groen