Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZBolero Comma Zwart In In Bolero Comma Comma Bolero Zwart zIayEqxF
Pumps In In Pumps Evita Evita Pumps Evita Bordeaux Bordeaux
Broek In Zwart Gap Zwart In Zwart Broek Gap Broek Broek Gap Gap In qtXvgwdxX

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In In Bordeaux Pumps Evita Evita Bordeaux Evita Pumps Pumps ZPOaqq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Donkergrijs Donkergrijs In Review Trui Donkergrijs Review Review In Review Trui In Trui xrqTqXp

Maak nu een afspraak


amp; Royal Shirt Rich Zwart Wit In qvzWP

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps Evita Pumps Bordeaux Evita Pumps Evita Bordeaux In In

Onze specialisten

Evita Evita In Pumps Pumps Evita Bordeaux In Bordeaux Pumps
Co Zwart Tuniek Betty amp; In Goudgeel Tx5qn71R
In Rood Heine Wintermantel Wintermantel Wintermantel Heine Heine Wintermantel Rood In Rood Heine In adTafq
Shopper Pieces In Lichtbeige 'pcsavannah Shopper' 6nq1R
Evita In Pumps In Pumps Bordeaux Pumps Evita Bordeaux Evita