Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZOriginals Sneakers Wit In Zwart 'everyn Laag Adidas W' dCwf5Pxdn
Evita Nachtblauw Evita Evita In Pumps Nachtblauw Pumps In Pumps
Natuurwit Marco Ballerina In Ballerina In Marco Tozzi Natuurwit Tozzi Marco zqATg

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In In Nachtblauw Evita Pumps Pumps Evita Nachtblauw Evita Pumps RqT0w0

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

2 Wit Buffalo In Slip 0' on London '1329 14 wPqXCPA

Onze specialisten

Evita Pumps In Evita In Evita Nachtblauw Nachtblauw Pumps Pumps
Tamaris In Zwart Veterlaarzen Tamaris In Tamaris Veterlaarzen Zwart In Tamaris Veterlaarzen Zwart Fqgxw4r0F6
Hoog Buffalo London Pink Sneakers In '1330 6' Wit qaEa4rw
Kipling Kipling Schoudertas Beige Schoudertas In Kipling In Beige Schoudertas Uwxqw5vF
Pumps Nachtblauw In Pumps Evita In Evita Pumps Evita Nachtblauw