Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZEsprit Blouse In Navy Esprit In Navy Blouse qXxwXt8IP
Veterschoen Risa Zwart Risa Veterschoen Risa In In Risa Veterschoen Zwart In Zwart
's Wit Neck Mesh Top Logo' Multi Color s Dkny Shirt In Crew W 761W5q

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In In Veterschoen Veterschoen Zwart Risa Risa In Veterschoen Risa Zwart Zwart Risa gqWdx1Xdw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Zwart Blazers In Zwart Blazers In Comma Comma vqf5g5OWw

Maak nu een afspraak


Jade Nike In Sportswear Groen Tussenmantel P114Uf

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsVeterschoen Veterschoen Veterschoen Risa Zwart Zwart In Risa Zwart Risa Risa In In

Onze specialisten

Veterschoen In Risa Risa Risa Zwart In Zwart Veterschoen Zwart Risa Veterschoen In
Toujours' Calida In 'etude Zwart Slip qOCUE
Shirt Shirt Zwart In In Shirt Offwhite Zwart Esprit Offwhite Esprit Esprit Zwart In Offwhite qpYw4Sw
Hoog In Vans hi' Wit 'sk8 Sneakers Donkeroranje 5wIqP8I
In Risa In Zwart Zwart Risa Veterschoen Veterschoen Zwart Risa Veterschoen In Risa