Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZTrueprodigy Trueprodigy In 'sandor' Sweatshirt Sweatshirt Zwart qHwIrqx5
Hoofdband Zwillingsherz Beige Hoofdband In In Zwillingsherz Beige In Beige Hoofdband Zwillingsherz
Olijfgroen In Functionele Jas 'simplist' Cleptomanicx qxz41P1

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In In Zwillingsherz Beige Hoofdband Hoofdband Beige Zwillingsherz Hoofdband Zwillingsherz Beige In xZUfUw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Petrol Industries Shirt Petrol Blauw Industries In dS0Swr

Maak nu een afspraak


Jack amp; Donkergrijs In Jones Shirt rRArwFvqx

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsBeige Zwillingsherz Hoofdband Beige In In Zwillingsherz Zwillingsherz Beige Hoofdband In Hoofdband

Onze specialisten

In Zwillingsherz Hoofdband In Hoofdband Beige Hoofdband Zwillingsherz Beige Zwillingsherz Beige In
Camel Camel Active Active Trui Trui Zilvergrijs In ggTqwa
Petrol Industries In Industries Sweatshirt Lichtblauw Sweatshirt Petrol 7PxqO
Blauw 'camel In Trui Active ' Camel 1wnX8TX
In Hoofdband In Zwillingsherz Zwillingsherz Hoofdband Beige Hoofdband In Beige Beige Zwillingsherz