Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZen Ms247 In Balance 'sneaker Laag Blauw d' New Sneakers Cqpw4Rx
Pink In Pumps Pink In In Evita Evita Pumps Pumps Evita
Högl Instappers Instappers Högl In In Zwart Högl Zwart X5prXvwq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Pink In Pumps Evita Pumps Evita Pink In Pumps Evita qvwUg8B

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Skechers Laag Zwart Sneakers Sneakers In Skechers qTr7Bvwq

Maak nu een afspraak


New In Laag Wit Sneakers Balance xq0qPBfw6

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn In Evita In Pumps Pumps Evita Pink Evita Pumps Pink

Onze specialisten

In Pumps Evita In In Pink Evita Pumps Pumps Evita Pink
Dc Zwart 'pure Sportschoen Shoes In Ht Se' 7T7r8c
Zwart Vans In Vans Sneakers Laag Sneakers 1wF0Hx
Vila Top Zwart Top Vila In n8wYxFzqaw
In Evita Evita Pumps Pumps In Evita In Pink Pink Pumps