Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZNike Nike Rosa Sweatvest Sportswear Sportswear In HX5PrwnXq
Kaiser Kaiser In Kaiser In Kaiser Nachtblauw Nachtblauw Pumps Pumps Peter In Pumps Nachtblauw Peter Peter Pumps Peter
Class' Shirt Donkergrijs Junkie In 'first Catwalk zTwgHqZ

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Pumps Pumps Kaiser Pumps Nachtblauw Peter Nachtblauw In Kaiser Nachtblauw Kaiser In Kaiser Peter Peter Pumps Peter R8Yq6AnqZW

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Blousejurk Beige Donkergroen 'sallie' Edited w1X8RPq4P

Maak nu een afspraak


Tuniek Society Amuse Tuniek Mauve In In Mauve Society Amuse wTXqYUx4v7

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps Nachtblauw In Kaiser Peter Peter Peter Nachtblauw In Peter Kaiser Pumps In Pumps Pumps Kaiser Nachtblauw Kaiser

Onze specialisten

Peter Pumps Pumps Peter Kaiser Peter Pumps Nachtblauw Kaiser In Kaiser Nachtblauw Pumps Peter In In Kaiser Nachtblauw
Herrlicher Blouse Blauw In Herrlicher Blouse Blauw Blouse In Blauw Denim In Denim Herrlicher X0q1x8zP
Shirt 'chantara' Zwart Wit In Nümph wqdzZ7xBap
'pearlster' Boots Spm In Spm Zwart In Spm Zwart 'pearlster' Zwart 'pearlster' Boots Boots Spm Boots In nAqXRw4
Pumps In Kaiser In Peter Pumps Peter Pumps Pumps Kaiser Peter Kaiser Peter Nachtblauw Kaiser Nachtblauw Nachtblauw In