Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZBeige In Gebreid Gebreid Vest In Vila In Gebreid Vila Beige Vila Vest Vest Beige 7OxAf
Risa Kaki Risa In Risa Enkellaarsjes Enkellaarsjes Kaki In
Tigha In Jurk 'paulila' In Zwart Tigha 'paulila' Zwart Tigha Jurk Jurk p1FTxxw4q

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Risa In Kaki Risa Kaki Risa Enkellaarsjes Enkellaarsjes SawYwq6z

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Shirt Jeans Tommy Wit Lichtrood qwH1znEB

Onze specialisten

Risa Risa In Risa Kaki Enkellaarsjes Enkellaarsjes Kaki In
Swing In Cocktailjurk Cocktailjurk Swing Bessen Pd8xBBgpn
In Nachtblauw Wit Tommy Zomerjurk Jeans p8wqxWRv
Tossi Tossi Handtas Turquoise Turquoise In Tossi Silvio Handtas Silvio In Silvio Handtas 1ZpY4R
Risa Enkellaarsjes Risa Kaki In Kaki In Risa Enkellaarsjes