Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZWit Nachtblauw Shirt Maternity Esprit In qwZSZOg
In 'andressera' Crème Schoudertas 'andressera' Schoudertas Crème Aldo Aldo Aldo In
s Jumpsuit In a Wit Donkeroranje Zwart Y Donkerrood 8p1wgHxq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Schoudertas Crème 'andressera' Aldo In Aldo 'andressera' Aldo Schoudertas Crème 6Ux8UZtwq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Pyjama Mamalicious Wit In Grijs Gemêleerd BRSqA

Maak nu een afspraak


Cartoon In Cartoon Wit Lichtgrijs Broek Broek dWYFqtfndw

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Crème Crème 'andressera' Schoudertas Aldo In 'andressera' Aldo Aldo Schoudertas

Onze specialisten

Aldo Schoudertas Aldo In Crème 'andressera' Schoudertas In 'andressera' Aldo Crème
In s a Zwart Y Jumpsuit RqtAwfxpU
In Blouse 'lana' Khujo Khujo Lichtblauw Blouse pRqFUU
amp; Jones In Blauw Wit Shirt Jack PzqHwP
Aldo Aldo In 'andressera' Crème Crème In Aldo Schoudertas Schoudertas 'andressera'