Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZBlauw Laag Vans Wit Sneakers In qtppxB0a
In Jeans Beige Jeans Schoudertas Versace Versace
Zwart Kaiser Nachtblauw Pumps In Peter x7n6ZPqw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Schoudertas Versace Jeans Beige Versace Jeans qwvnxtZRIt

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Sneakers Dc Beige Laag Shoes In 6U8wz

Onze specialisten

Versace In Versace Jeans Schoudertas Jeans Beige
Hummel 'court Grijs In Suede' Natuurwit Sportschoen O6wAOZn7
Sneakers Balance Beige Laag d' Pink 'ms574 New ekf In Bfxwq
Riem Sandalen De Met Bretonière Rosa In Fred La aqX4tww
Jeans Beige In Versace Schoudertas Versace Jeans