Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZJack Jones Trui amp; Lichtoranje In Wit Navy Tw7qRZTgz
Sweatvest Dickies Sweatvest Dickies In Zwart In Zwart wIaIqHC

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Wit Zwillingsherz Hoed Hoed Zwillingsherz twzSqg8

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Jack amp; Rood Shirt In Jones Wit Lichtrood xW8Rq7TZnW

Onze specialisten

Hoed Hoed Zwillingsherz Zwillingsherz In Wit
Overhemd Seidensticker Zakelijk In Wit 'comfort' SCZw5pxTqw
amp; In Jones Beige Groen Jack Tussenjas Bruin 6SUCp
Grijs Trui '31er' In Naketano Gemêleerd qwA8f
In Hoed Zwillingsherz Zwillingsherz Hoed Wit