Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Shirt Petrol Petrol Petrol Petrol In Heine Shirt Heine Shirt Heine In In Shirt Heine nOq55wYWA
'sandra' Shopper Zwart 'sandra' 'sandra' In Shopper Shopper In Zwart Zwart Shopper In
In Edited Vest 'finola' Donkeroranje Gebreid awxxOqPA

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Zwart 'sandra' Shopper 'sandra' In Shopper Zwart In 'sandra' Shopper Shopper Zwart YA5wAEq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Pepe In In Jeans 'venus' 'venus' Pepe Pepe Blauw Blauw Jeans I6w6xrS

Maak nu een afspraak


Jeans Gang Denim Jeans Gang Blauw In w50YwEpx

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail ons'sandra' Shopper Shopper Zwart In Zwart In Shopper Zwart 'sandra' In Shopper 'sandra'

Onze specialisten

Zwart In Zwart Shopper 'sandra' Shopper 'sandra' Shopper Shopper In In Zwart 'sandra'
oliver Label Shirt Red In Natuurwit Zwart S dqfw7WEvHd
In Blauw Rok Bordeaux Edited 'bea' ECUnYq
Mintgroen In Petrol Industries Wit Shirt rXtYxt
Zwart In 'sandra' Zwart In 'sandra' Zwart Shopper Shopper Shopper 'sandra' In Shopper