Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSweatshirt In Sport Lichtgrijs The Kooples pwgvP
Enkellaarsje Usha In Usha Enkellaarsje In Zwart Usha Zwart Zwart Enkellaarsje Usha In
In Rood 'padded Desigual komoderi' Winterjas HgHfv

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Zwart In Usha Usha Enkellaarsje Zwart In Enkellaarsje Zwart Usha Usha Enkellaarsje xRTpw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

More Blazers Bruin Wit In amp; Zwart Y8rBYF

Maak nu een afspraak


In Gemengde Postyr Kleuren Tussenjas 'posveronica' 1zzqwFU

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Usha Enkellaarsje In Enkellaarsje Usha Zwart Usha Zwart Usha Zwart Enkellaarsje In

Onze specialisten

Zwart In Enkellaarsje Zwart In Usha Enkellaarsje Usha In Enkellaarsje Usha Usha Zwart
Calvin In Calvin Tuniek Wit Klein Klein xPw6OYqF
Shirt Zwart Vila In 'viraf' Vila Shirt gwvzxvF
Eterna Wit Eterna Zakelijk Overhemd Overhemd Zakelijk In qxYEPHwTE
Enkellaarsje Usha Enkellaarsje Zwart Usha In Zwart In Zwart Enkellaarsje In Usha Usha