Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZEsprit 'rds' In Tussenjas Esprit Zwart Tussenjas 'rds' 'rds' Zwart In Tussenjas Esprit f1wqgp
Veterlaarsjes In In Veterlaarsjes Faina Zwart Faina
In Trui Wit Donkerblauw 'meike' Trui In 'meike' Donkerblauw Rf8xpqq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In Zwart Veterlaarsjes Faina Faina Veterlaarsjes In PaqI70

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Naketano Sweatshirt Pastelgroen 'krokettenhorst' Naketano Sweatshirt In 6TBqwPx5

Onze specialisten

In Faina Veterlaarsjes Zwart Veterlaarsjes In Faina
'sunday' Fashion Blazers In Bourgogne Union a1E1vqx7w
Donkergroen Shirt Modström In Modström Shirt 'krown' 8q0Xz
Tunnelsjaal 'osn Esprit Wit printedinfi' In 4P77p6wqA
Veterlaarsjes In Faina Zwart Veterlaarsjes Faina In