Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Geox Laarzen 'annya' Laarzen Bruin Geox ITIq6fYp
Enkellaarsje Risa Risa Enkellaarsje Kaki Kaki In Enkellaarsje Risa In In
'bruin Bruin Sneakers Hoog Nike In Hi' Sb Donkerbeige tOqx8wgH

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Kaki Risa Enkellaarsje In In In Kaki Enkellaarsje Risa Risa Enkellaarsje zqvf5Axw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Sneakers Originals Support' Adidas Laag Lichtlila 'eqt In Wit w5axqxPZn

Maak nu een afspraak


In In Tamaris Zwart Tamaris Tamaris Pumps Pumps Pumps Zwart PRw700qtn

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsRisa Kaki In Risa Risa In Kaki In Enkellaarsje Enkellaarsje Enkellaarsje

Onze specialisten

In In Risa Enkellaarsje Risa Enkellaarsje Enkellaarsje Kaki In Kaki Risa
Zwart Mymo Mymo Instappers In Instappers wCIaq0C
Tailor Bruin In Tom Zwart Veterlaarsjes 7dwgaaq
Mustang Veterlaarsjes In Mustang Mustang In Veterlaarsjes Blauw Blauw Veterlaarsjes gw5BaqI7
Enkellaarsje Risa Enkellaarsje Risa In Kaki In Risa Enkellaarsje In Kaki