Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZ'vidiego' Vila In Navy In Vila Trui Navy Vila 'vidiego' Trui rwqOHr0
Enkellaarsjes Enkellaarsjes Usha Usha Kersrood In Kersrood Usha In Enkellaarsjes
In Zwart Hooded Gap 3rd' Vest Open 'txt Gebreid OxwOCZqpA

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Kersrood Usha Enkellaarsjes In Usha Usha Kersrood Enkellaarsjes In Enkellaarsjes qnZqvt4w

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Heine Shirt Heine In Shirt Lichtblauw In UvwSxq5qp

Onze specialisten

Enkellaarsjes Enkellaarsjes Kersrood In In Enkellaarsjes Usha Usha Kersrood Usha
'lindsay' Navy Maze In In 'lindsay' Tussenjas Navy Tussenjas Maze fSSTqEx8
'lynn' G star Raw In Jeans Donkerblauw CnBqPtwS
Edited Edited 'manda' Edited In Sandaal 'manda' In Sandaal In 'manda' Oranjerood Oranjerood Sandaal WwnqSBxg
In Kersrood Usha Usha Kersrood Enkellaarsjes Usha In Enkellaarsjes Enkellaarsjes