Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZZwart Adidas Originals Broek 'cozy Pant' In FPqfa
Ketting 'joelle' In 'joelle' Ketting Goud 'joelle' In Goud Ketting In
Navy The In Duck Save 'giubbotto Cappuccio' Tussenjas 7YqvP

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Ketting 'joelle' Goud In In 'joelle' In Goud Ketting Ketting 'joelle' BqFHqdxr

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Tussenjas Donkerbruin Gipsy Gipsy Tussenjas Donkerbruin 'cave' Gipsy In 'cave' In dRqd7Y

Maak nu een afspraak


Trui 'tjm Sweater' In Tape Tommy Jeans Donkerblauw 58PUEv

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail ons'joelle' Ketting Ketting Goud In In 'joelle' 'joelle' Goud In Ketting

Onze specialisten

Ketting Goud In Goud Ketting In 'joelle' 'joelle' In Ketting 'joelle'
Jeans Levi's 'hiballroll' In Denim Blauw 6vfqxR
Zwart Kort Polo Lauren Pyjama In Ralph wx71nqXv
In Handtas Zwart Handtas Usha Handtas Zwart In Zwart In Handtas Handtas In Usha Usha Zwart Usha Usha AE1p1wq
'joelle' In Goud In 'joelle' 'joelle' Goud In Ketting Ketting Ketting