Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZPetrol Trui Blauw Blauw Industries Trui Blauw Trui Petrol Industries In Industries In In Petrol qzT6np1
Geox Grijs Snake In Sneakers A' 'uomo Zwart Laag
Overhemd Zakelijk 'modern' Lichtblauw In Seidensticker q7H8n1xpn

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Laag Geox In A' Zwart Snake 'uomo Sneakers Grijs aq5Pxv8q

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

'chaze' Lichtgrijs lindeberg In J Chino wS4qgp

Onze specialisten

Snake 'uomo Zwart In Grijs Laag Geox A' Sneakers
'joshua' Trueprodigy Zwart Trueprodigy In Trui Trui qtt8Tz
Zakelijk In Seidensticker Slim' Nachtblauw Overhemd ' ZnTSq
'slim Broek Traveler Banana Republic Donkergrijs Pant' In wqEHBFU6
In Laag A' Snake Grijs Sneakers Zwart Geox 'uomo