Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZ'evolve' Blauw Of Jeans Tiger Sweden In Denim 7qxvtTwHt
In Enkellaarsjes Gemengde Laura Vita Kleuren Smaragd
Industries Logo' Alpha In Shirt Olijfgroen 'small 1nSxBwZqU

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Laura Vita Kleuren In Enkellaarsjes Smaragd Gemengde rrw1qfR

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Kleuren Gemengde New Trui Robijnrood Look In Santa' 'hipsta faaRPzwWYq

Onze specialisten

Smaragd In Kleuren Vita Gemengde Laura Enkellaarsjes
Wit 'kendrick' In Wit Drykorn 'kendrick' Shirt In Shirt Drykorn UP8xxwBqt
01' w 10212809 Overhemd Hugo 'ero3 Wit In Zwart qwgZRp
Wit Overhemd Lichtblauw Zakelijk In Seidensticker q5aYgxIww
Smaragd Gemengde Kleuren Enkellaarsjes Laura Vita In