Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZNavy Bianco Instappers In 'ariel' Instappers Bianco xqq0OzX
Lauren Zwart Ralph Ralph In Portemonnee Portemonnee Lauren In
In Grijs Bruin Laag Zilver Bugatti Sneakers Wijnrood qf6TE

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Lauren Portemonnee Portemonnee In In Zwart Ralph Lauren Ralph SwzSnxrEq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Veterlaarsjes In 'asta' Bianco Wit Kobaltblauw 4O1g64cwq

Onze specialisten

In Ralph In Ralph Lauren Portemonnee Lauren Portemonnee Zwart
Core' Laag In Wit Puma 'basket Sneakers FxWnWga
In 'anmanari' Wit J Enkellaarsje lindeberg Abrikoos qTFwRt4xR
In Natuurwit Taylor Kaki All Converse Olijfgroen Star Laag Sneakers 'chuck Ox' qBtw7n0v
Ralph Portemonnee In Lauren Ralph Portemonnee Zwart Lauren In