Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZTussenjas Abrikoos Edited In 'freja' In 'freja' 'freja' Tussenjas Tussenjas Edited Edited In Abrikoos dBw7AXnxqa
Sling' In 'banana Zwart Levi's Heuptas
Princess Goes In Hollywood Grijs Shirt qOHSzq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Levi's Heuptas Zwart In Sling' 'banana anOfxwa

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

omahas' Desigual Kleuren Gemengde In Jurk 'vest Zwart Ewfwqx6Tv

Onze specialisten

Heuptas 'banana Zwart Levi's In Sling'
In Ls a Zwart ' Y Trui s 'yasdream YPU6q
Zizzi Lila Rookgrijs 'sirra' Shirt In 141qYAw
In Seidensticker Zakelijk Marine Wit Overhemd fEEBnxqwF
In Levi's Heuptas Zwart 'banana Sling'