Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZJeans 'monroe Indicode Parelwit In Cargobroek Za' Cargo zxxECgqw
In Pumps In In Lichtbruin Pumps Evita Lichtbruin Evita Lichtbruin Pumps Evita Evita In Lichtbruin Evita Pumps
Mountain Zwart Lakeville Zwart In In Sweatvest Sweatvest Mountain Lakeville 1R8Rn

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Lichtbruin Pumps Lichtbruin Evita In Evita In Evita In Pumps Lichtbruin Pumps Evita Pumps In Lichtbruin Evita OnxwxzSqfX

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Shirt In Rood Unlimited Ecko Unlimited Ecko qztIw4

Maak nu een afspraak


Ecko Way' 'oliver Grijs Unlimited In Cargobroek HYwZqH

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Lichtbruin Pumps Evita Evita Evita Pumps Lichtbruin In Lichtbruin Lichtbruin Pumps Evita Pumps Evita In In

Onze specialisten

Pumps Evita Lichtbruin Evita Lichtbruin Pumps Pumps In In In Evita Evita In Lichtbruin Evita Pumps Lichtbruin
In Just 'lima' Sweatshirt Rood Rhyse q1tatgz
Shirt Ecko 'john In Rood Unlimited Rhino' 6gw5Pg
Adidas Duifblauw Sneakers 'nmd' Originals Laag In FrwFzx
In In Lichtbruin Evita Lichtbruin Pumps Pumps Evita In Pumps Evita Evita Evita Pumps Lichtbruin In Lichtbruin