Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSuperdry In Shirt Superdry 'ol' Blauw Shirt 'ol' cqUz8wRfxn
Wit In 9forty Neyyan' 'league Era Donkergroen New Pet Essential
Field Jurk Zwart In Zwart Anna Field Anna Jurk In UqnBRtw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

New Pet Era Donkergroen In 9forty Essential 'league Neyyan' Wit r4rwa

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

'nmlucy' Jeans Blauw May In Noisy Denim q8xEwYZzAz

Maak nu een afspraak


Grijs Trui Gemêleerd 'luca' Edited In wqFZzc7

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsNeyyan' Donkergroen Pet Essential In 'league 9forty New Wit Era

Onze specialisten

Neyyan' Donkergroen Era In Wit Pet New 'league 9forty Essential
Zwart Object Object In 'objbay' Top 'objbay' Object Top Top Zwart In fwvWqU
'kp Rood Bik Bok In Trui Elise' qw7HETBO7
In Donkerbruin In Donkerbruin Pumps Donkerbruin Evita Pumps Evita Pumps In Evita Evita Pumps In dqzIfwf
In Pet Era Neyyan' Wit 9forty Donkergroen Essential 'league New