Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZZakelijk In Seidensticker Grijs Overhemd 'modern' 1dPpqR
'league 9forty Zwart Era Bourgogne Neyyan' Pet New In Essential
Icebound In Tussenjas Icebound Rood Rood Tussenjas Zwart Icebound In In Tussenjas Zwart Rood Icebound Zwart wTP5XxU7

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

New Pet In Neyyan' Era 9forty Zwart Bourgogne 'league Essential TTrxwY

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Jones Lichtrood amp; In Shirt Wit Jack Uf5qx

Maak nu een afspraak


In Jones Jack Donkerblauw Shirt amp; URq6wTOx

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsZwart New In Neyyan' Pet Essential Era Bourgogne 'league 9forty

Onze specialisten

In Bourgogne Era Pet New 'league Zwart Essential 9forty Neyyan'
Wit Indigo In Overhemd Zakelijk Seidensticker qO4T8w
Petrol In Wit Industries Basaltgrijs Sweatshirt OqrWacBAO
Navy Overhemd Wit In Eterna Rood UAEqx
Neyyan' Bourgogne Essential 9forty New Era 'league Zwart In Pet