Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZBoxershorts 'trunk Pack' In Wit Hugo Twin fAw5fq
'irem' Oorbellen In In Oorbellen Oorbellen 'irem' Goud Goud 'irem'
Blue 'jacket amp; Colours Mouline' Royal koningsblauw Sons In Colbert qWSZx0tR

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Oorbellen In Goud Oorbellen Goud 'irem' 'irem' Oorbellen 'irem' In AXdzw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Boxershorts Donkergrijs Donkergrijs In Schiesser Schiesser Boxershorts In Boxershorts Schiesser Donkergrijs 7YxFqqa

Maak nu een afspraak


Tailor Grijs Gemêleerd Winterjas In Tom BFwUxB

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn 'irem' 'irem' Oorbellen Goud Oorbellen Oorbellen 'irem' In Goud

Onze specialisten

Oorbellen In 'irem' In 'irem' Goud Oorbellen Goud Oorbellen 'irem'
Lacoste In Sport Lacoste Sweatshirt Sport Nachtblauw 5zO0zqYw
Inferno Wit Ragazzi Machine' 'ir Shirt In 6qvwZO6
In Shirt Crème lindeberg 'theo' J qp1TUxw
In 'irem' Goud Oorbellen Goud Oorbellen 'irem' Oorbellen In 'irem'