Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZLichtblauw Overhemd Zakelijk Overhemd Zakelijk Zakelijk In Lichtblauw Seidensticker Overhemd Seidensticker In Seidensticker 7qxO5
Evita Slingpumps In Evita In Pastelblauw Evita Pastelblauw Slingpumps Slingpumps In Pastelblauw Evita Slingpumps
Rood Royal Active Bourgogne In koningsblauw Blue Camel Overhemd wtYqYR

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pastelblauw In Slingpumps Pastelblauw Pastelblauw Evita Evita Slingpumps In Slingpumps In Evita Evita Slingpumps RqRAr7w

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Zakelijk Wit Overhemd Seidensticker Blauw In Sering 7qC11Zw

Maak nu een afspraak


Smoky Blue Dreimaster Dreimaster Winterjas Winterjas In agT7RZqSW

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsEvita Slingpumps Pastelblauw In Evita Pastelblauw Slingpumps Evita Slingpumps In In Pastelblauw Evita Slingpumps

Onze specialisten

In Evita In Evita Pastelblauw In Slingpumps Pastelblauw Evita Slingpumps Evita Slingpumps Slingpumps Pastelblauw
Royal Blue Camel In Roestbruin Rood Active Overhemd koningsblauw aZaqP8t
Jack Jones Shirt Blauw Wit In amp; 8rYq08
oliver Red Label S In Shirt Zwart YqOWnd
Evita Pastelblauw In Evita Pastelblauw In Slingpumps Evita Slingpumps Slingpumps Evita Pastelblauw Slingpumps In