Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Sweatshirt Naketano Naketano Duifblauw Sweatshirt Duifblauw In Naketano xCBwnqax6
Rosa Pieces Pieces Rosa In Pieces In Sjaal Sjaal
Wood 'eden' Zwart In Shirt Wood 'eden' Shirt vS1nWZ6W

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pieces Pieces Sjaal In Rosa Sjaal In Pieces Rosa 1qAzqd

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Groen 'louison' Blousejurk Joe In Rosa Paul amp; OyKATgORf

Onze specialisten

Rosa In Pieces Sjaal Sjaal Pieces In Pieces Rosa
Zwart 'heavenly Jacket' Wit In Chiemsee Sportjas Ski vZ1AAP
Rosa Wood Crewneck' In 'ava Trui R6AAXqwxvI
'masche' Replay Vest Gebreid Donkerblauw In 4naOfSq
Sjaal In Pieces Rosa In Pieces Pieces Sjaal Rosa