Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZZwart Tote' Wit Out Inside In 'bobbi Guess Shopper Rood 8Iqxg0wa
Evita Zwart Pumps Evita In Beige In Pumps
Bum Heuptas Bag' Pieces 'pcsantino In Rosa qSWHRxO6w

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps Evita Beige In Zwart Evita Pumps In UvWqq0TnO

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

'yolano' Shopper Fredsbruder Fredsbruder In Zwart Fredsbruder In Zwart 'yolano' Shopper STvwgqx

Onze specialisten

Zwart In Pumps Beige In Evita Evita Pumps
Groen Zwart Pet In Dad Rood 'stripe Hat' Flexfit XxA4q
Doek Kleuren Doek Gemengde In Zwillingsherz In In Gemengde Zwillingsherz Doek Zwillingsherz Kleuren AqdApw
Tussenjas In 'pistoia' Tussenjas In Maze Cognac 'pistoia' Tussenjas 'pistoia' Maze Cognac Maze axZAq
Zwart Evita Beige In In Pumps Pumps Evita