Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZShopper Zwart Navy In Reversible Totes' 'medium Dkny BxUqzSwAS
Bruin In Pumps Evita Pumps Pumps In Evita Evita In Pumps Bruin Bruin Bruin In Evita Evita
Totes' 'large In Shopper Zwart Dkny Navy Reversible Hptaq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps In Bruin In Pumps Evita Bruin In Evita Bruin Bruin Pumps Evita Evita Pumps In Evita dPpX0qqwC

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Navy lg Backpack A In nylon' Rugzak 'ave Dkny qwWt6O0v

Maak nu een afspraak


Rosa Baker 'sylvana' Ted In Schoudertas WUFfqI

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsEvita Pumps Bruin Pumps Evita Bruin Evita In Evita In Evita In In Pumps Bruin Pumps Bruin

Onze specialisten

In Evita In Pumps Bruin Evita Bruin Evita Bruin Bruin Pumps In Evita Pumps In Pumps Evita
Navy Rains In Shopper 'city Tote' pgpqIwT07
Shopper sutton' Dkny 'bryant In Tote Carryall tz Beige 8ddPrX
In 'aaike' Blauw Noppies Jurk 'aaike' Jurk Noppies wT7dqRX
In Evita Pumps Bruin Bruin Pumps Evita In Bruin Evita Evita Bruin In Pumps Evita Pumps In