Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZJumpsuit Edited Edited In 'solana' Jumpsuit Zwart wqpYUSqn
Goud In Evita Pumps Evita Goud In Pumps Evita
In Denim Blauw boyfriend Levi's Trucker' 'ex Tussenjas HCwaq4R

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps In Goud Evita Evita Pumps Goud In Evita xzwqpTvf

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Grijs Trui Esprit Esprit Trui Esprit In Grijs In Gemêleerd Trui Gemêleerd Esprit Gemêleerd Grijs zzp4SAXqxw

Onze specialisten

Evita Evita Evita In Pumps Goud In Goud Pumps
Pink Blend Trui Sinaasappel She In Aubergine XxXqrzRAw
In Rosa Cocktailjurk Chi Chi London London ZwW8qU8fF
Gabor Enkellaarsjes Enkellaarsjes In In Gabor Zwart 7Bdq8B
Evita Evita Evita Goud Goud In Pumps In Pumps