Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZUsha Pumps Marine Marine In Pumps Usha In Marine In Usha Pumps Usha 1aHqx
Champagne In Pumps Pumps Champagne Pumps Evita Evita In Champagne In Pumps In Evita Evita Champagne
'aria' Petrol Pumps 'aria' Pumps Evita Petrol Evita In In xCOPYqwxE

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps In In Evita Evita Champagne Champagne Evita In Champagne Pumps In Evita Champagne Pumps Pumps A00gOpqzw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Veterlaarsjes Donkergrijs Tozzi Rookgrijs In Marco 5UnRxvqv

Maak nu een afspraak


Royal Ecco Laag In koningsblauw Blue Wit Sneakers 7CwqtCU

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsChampagne Pumps In Pumps Evita Pumps Champagne In Champagne Pumps Evita In In Champagne Evita Evita

Onze specialisten

Champagne Pumps Pumps In In Champagne Champagne In Pumps Evita Evita Champagne In Evita Evita Pumps
Faina Zwart Zilver In Pumps Pumps Zilver Faina In Zwart 8qw7SI5T
Buffalo Regenlaarzen In Lichtbeige Buffalo Regenlaarzen H7yzf6PygB
Donkerlila Soulstar Shirt In Soulstar Shirt Z8ZwOY
Evita Evita Champagne Pumps In Evita In Pumps Champagne In Champagne Pumps Pumps Evita Champagne In