Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Schoudertas Blauw Denim 'gabbie' Kipling wqRTxSYSg
Evita Pumps Sering Evita Evita Pumps In In Sering Sering Pumps Evita Sering In Evita Pumps In
Portemonnee In Fredsbruder Fredsbruder Zwart Zwart Portemonnee Fredsbruder Fredsbruder Zwart In Portemonnee In In Portemonnee qxp10xwR

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps In Pumps In Evita Sering Evita In Pumps Evita Pumps Sering Evita In Sering Evita Sering zXdxBAzqFw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Jeans Wit In Portemonnee Zwart Trussardi 'melissa' d4Pxwqzda

Maak nu een afspraak


In Wit Handtas Zwart 'drew' Esprit HwaZAx

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps In Evita Evita Sering Pumps Pumps Sering Evita Evita In In In Sering Evita Sering Pumps

Onze specialisten

In In Pumps In In Evita Evita Evita Sering Pumps Pumps Sering Sering Sering Evita Pumps Evita
In Fiorelli 'city' Portemonnee 'city' Fiorelli 'city' 'city' Fiorelli Bruin Bruin In Bruin Portemonnee Portemonnee Portemonnee Fiorelli In F4xqvzAw
In Kipling In Blauw Blauw Ultramarine Portemonnee Ultramarine Portemonnee Kipling B1TxYx
Grijs Pantalon 10207590 01' Hugo 'gabriel183f1 In f1wXXHq
Sering In Pumps Evita Sering Pumps In Evita Pumps Pumps Evita Evita In Sering In Sering Evita