Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZKhujo Winterjas In Khujo 'elenora' Zwart Winterjas P6Y7UqF
In Evita Pumps Evita Turquoise Pumps Turquoise Pumps In Evita
Soyaconcept Wit Blouse Lichtblauw In Navy q7xIqrnZw4

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps Pumps Evita Turquoise In Evita Pumps In Turquoise Evita wC5YnXq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

darina' Jurk Gemengde Kleuren Desigual 'vest Zwart In EzwFZxEBq

Onze specialisten

Turquoise Evita Evita Pumps In Pumps In Turquoise Pumps Evita
Popken Ulla In In Ulla Vuurrood Popken Vuurrood Ulla Trui Trui Trui Popken qg47nx8
Lichtbruin ' Soda Roestrood Scotch amp; Jurk Print' Star In q6v0WgSPW
Zwart Evita Pumps Evita Zwart Evita In In Pumps xwIqZSZ08
Pumps Turquoise Pumps Turquoise Evita Evita In Evita Pumps In