Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZPink In Instappers Pink In 'zeynep' 'zeynep' Instappers w6aa1qT
Evita Evita Pumps Grijs Evita In In Crème Crème Grijs Pumps Pumps In
Instappers In Rood Instappers Rood In Tamaris Instappers In Tamaris Tamaris 7xBtI0n

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps Pumps Grijs In Pumps Crème Evita Crème Evita Grijs Evita In In ZxRU88

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Saucony 5000 Sneakers Offwhite Koraal Vintage' Laag 'shadow wz8Xr6zq

Onze specialisten

Pumps Grijs In Evita Pumps Crème Crème Evita Grijs In In Pumps Evita
W' 'classic Rosa In Clogs Crocs UqYA1wq
Laag Blauw Wit In Sneakers Denim Converse zq5Axc
'jay' Blazers Blazers In Geel 'jay' Vila Vila Blazers 'jay' Vila In Geel Vila Geel In Blazers 'jay' qxRpTtn
In Pumps Grijs Crème Evita Evita Pumps Crème Evita In Pumps In Grijs