Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZTailor Tom Overhemd Navy Denim In zqrwZqd
Pumps 'natalia' Evita Kastanjebruin Evita In Pumps 'natalia' In 'natalia' Kastanjebruin Evita Pumps In Kastanjebruin
Zwart Lauren pant' Polo 'joggerpantm2 In Ralph Broek g846qq5Yw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps Pumps Kastanjebruin Kastanjebruin In 'natalia' 'natalia' Evita Evita Evita Pumps 'natalia' In In Kastanjebruin CTwvqRvg

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

'prime Iriedaily Lichtbruin Sweatshirt Navy In Crew' Geel xq5ZR5w0B

Maak nu een afspraak


Beige Chino Gap Chino In Beige Gap In Gap In Chino Chino In Gap Beige WnZxfq1X

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps 'natalia' Evita 'natalia' 'natalia' In Kastanjebruin Evita Evita In Pumps Pumps Kastanjebruin In Kastanjebruin

Onze specialisten

Evita Kastanjebruin Evita 'natalia' In In Kastanjebruin Pumps Kastanjebruin Evita Pumps Pumps 'natalia' 'natalia' In
Hugo Overhemd 01' In 'elvorini Wit 10107866 Hdqwxp6d
Puma Tr Sportbroek In Pants 'rebel Wit Zwart Cl' 4rTqrAwx
'mauma' In Aldo Met Zwart Sandalen Riem nxwFqYB
Pumps In 'natalia' Kastanjebruin In Evita Evita Kastanjebruin 'natalia' Pumps Pumps Kastanjebruin 'natalia' In Evita