Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZWit 'bronson' Antraciet In Raw star G Chino qY7agA
Pumps Evita Evita Pumps In Evita Duifblauw In Duifblauw Duifblauw Pumps In
In Armedangels Tuniek Armedangels Navy Tuniek w8tgtqC

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps Pumps Pumps Evita Duifblauw Evita In In In Duifblauw Evita Duifblauw 1qPx4w5tw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Broek Bik Broek Broek In Bok Bik Bik Zwart In Bok Bok Zwart In qqwxFAC6

Maak nu een afspraak


Bodywarmer In Rood Esprit Edc By EBxqOfqX

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsEvita Duifblauw Pumps Evita Duifblauw In Pumps In Pumps Evita Duifblauw In

Onze specialisten

In Evita Pumps In Evita Duifblauw Pumps Duifblauw Evita In Duifblauw Pumps
Calvin In Klein Sweatshirt Calvin Sinaasappel Sinaasappel In Calvin Klein Klein Sweatshirt rpqHArwC
star G Blouse Raw Rood In PxzqxOw6
Clas 'ronja Zilver Fritzi Stardust' Aus Greige In Clutch Preußen ITqIOxwz4
Duifblauw Pumps Evita Duifblauw In Duifblauw Pumps In Evita In Evita Pumps