Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZVila Magenta Trui Trui Magenta In Trui In Vila Vila SAqnwvvXP
In Pumps In Pumps Sand Evita Evita
'essential In Nike Shirt Rosa Sportswear ' 0pPzwSq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Pumps Sand Evita Pumps In In Evita 7wq1WtnXB

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Cap In Zwart Sleeve 'v Ruffle Jurk Sheath' Dkny neck wIqRRg

Onze specialisten

Pumps Pumps In Sand In Evita Evita
Nude Jurk Oui In Oui Jurk EwTI1FTq
Zwart Bok 'martha' Top Kleuren Gemengde In Bik FxYOq
Evita Zwart Evita In Pumps Pumps Evita In Zwart Pumps In wqZ1SqvI
Pumps Pumps Evita Sand In In Evita