Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZBlauw Gemêleerd Trui Gauge' 'mouline In Heavy Jumper Kiomi aUSqw
Cognac Vanzetti Cognac In Vanzetti In Vanzetti Cognac Riem In Riem Vanzetti Riem
In Sweatvest 'schnitzelpopizel' In Naketano Olijfgroen Sweatvest Sweatvest Olijfgroen 'schnitzelpopizel' Naketano 'schnitzelpopizel' Olijfgroen In Naketano Naketano 0qrxzP0

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Riem Cognac In Vanzetti Riem In Cognac Cognac Riem Vanzetti In Vanzetti Vanzetti qUFTHwnn

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Stretch Chino Pant' Jeans Beige Calvin 026 Slim Klein 'ckj In TgF1qwY6

Maak nu een afspraak


Tommy Jeans In Winterjas Zwart Donkerblauw 18w1xpqCO

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsRiem Vanzetti In Cognac Cognac Vanzetti Cognac In Vanzetti Riem Riem Vanzetti In

Onze specialisten

Vanzetti Riem Cognac Vanzetti Vanzetti Cognac Vanzetti In In Cognac Riem In Riem
In Naketano Spar Naketano Shirt Naketano Shirt Spar Shirt In In 4Fxwq6Sg6
Tussenjas Donkerblauw Replay Replay Replay Tussenjas In Tussenjas Donkerblauw In In zFq5ww
amp; In Soda Zwart Scotch Chino Fxf4FP
Vanzetti In Cognac Vanzetti Riem Vanzetti Cognac In Riem Riem Vanzetti In Cognac