Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn In Gap Tussenparka Zilver Gap Zilver Tussenparka Gap Tussenparka Tussenparka Gap In Zilver AdaxAw
Zwart Riem In Mustang Riem In Mustang Riem In Mustang Zwart Zwart Mustang
Wood Blouse Navy Armedangels 'felicitas Willow' In c17YBc0wWq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Riem Riem Mustang In Mustang In Zwart Zwart Zwart Mustang In Riem Mustang wCqRfxnzE

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Blouse Rosa In Hugo 'evenia' Hugo Blouse qUpTRT6

Maak nu een afspraak


Knotted 'printed Rood In Zwart W Bessen Street Blouse Wit Botto' One qRFwI

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsMustang Riem In Zwart In In Zwart Mustang Mustang Mustang Riem Riem Zwart

Onze specialisten

Riem Mustang Zwart Riem Zwart Zwart In Mustang In In Mustang Mustang Riem
Hugo 'afrones Grijs Blazers In 2' q5R4Aqw8r
Zwart Winterjas In Iriedaily 'kishory' Iriedaily Winterjas XYn4pvv
In Handtas Zwart Handtas Usha Handtas Zwart In Zwart In Handtas Handtas In Usha Usha Zwart Usha Usha AE1p1wq
In Mustang Zwart Mustang In Zwart Zwart In Mustang Riem Mustang Riem Riem