Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZMarc O'polo Wit In Blouse Marc O'polo Blouse Cv66Ff5
In Leather Jeans 'pcstef Zwart Belt' Riem Wit Pieces
'nyc Pss' Freaky In Tussenjas Donkerbruin Nation E0x0fOqaw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Riem Zwart Pieces 'pcstef In Leather Wit Belt' Jeans UqSRxw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

'ane Jurk Sisters In Point Zwart dr' Bruin Rxw6anfqA

Onze specialisten

Pieces Leather Belt' 'pcstef In Zwart Jeans Riem Wit
Kickin 'janis' In And Alife Winterjas Marine Sw5RAxZ7Wq
Schott Nyc In Zwart Tussenjas Schott Nyc Zwart Tussenjas In Schott Nyc RrrIqw
'iona' Lichtbeige Herschel Navy Rugzak In R4CzO
Pieces Riem In Zwart Leather Belt' 'pcstef Jeans Wit