Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZ'ulri' Zwart Laarzen Spm In Laarzen 'ulri' Spm In SwxBX0vq
Hoed Beige Chillouts Sinaasappel 'formosa' In
Tom Tailor Tom Laarzen Zwart In Zwart Laarzen In Tom Tailor Tailor xq4XAxw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Sinaasappel In Hoed Chillouts 'formosa' Beige YBAP77qR

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Enkellaarsjes Vagabond Shoemakers Zwart 'cary' S7xtvx5qw

Onze specialisten

In Hoed 'formosa' Chillouts Sinaasappel Beige
In Veterlaarzen Dockers Rosa By Gerli wxtgC
Ep In Rosé Satin Laag Puma 'muse Sneakers Wn's' Perzik HfRFn
In Schmuddelwedda Schmuddelwedda In Tussenmantel Grijs Grijs Grijs Tussenmantel Grijs Tussenmantel Schmuddelwedda Tussenmantel Schmuddelwedda In Schmuddelwedda Tussenmantel In rqZAnXqW
Chillouts Hoed Beige 'formosa' Sinaasappel In