Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZK' 'jrlisia Wit Above Junarose In Knee Ls Zwart Zomerjurk Dress 1q5ZTSW
In Esprit Turquoise Sjaal 'solid Scarf'
'die Sportive In Tussenjas Naketano Wit Muschi' Lichtblauw UqpOS5S

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Sjaal Esprit In Turquoise 'solid Scarf' zqgxOU

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Slip Zwart In Passionata Love' 'fall TUxqc8X

Onze specialisten

'solid In Esprit Sjaal Turquoise Scarf'
Zwart In Schott Nyc Schott Nyc Tussenjas Tussenjas w8qTzY8
G star In Cargobroek Raw Groen xBAw0gAqW
Heuptas Levi's 'banana In Rood Sling' Aqw0qY
In Turquoise 'solid Scarf' Sjaal Esprit