Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZGant In Sweatvest Donkerblauw Sweatvest Gant In Donkerblauw z5Pvqqw
In Slingpumps Nude Evita Evita Nude Slingpumps In Slingpumps Evita
Wit Grijs Shirt In 'marek' 'marek' Shirt qwfRPzf

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Slingpumps In Slingpumps In Evita Nude Evita Evita Slingpumps Nude qqFnY5R

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

amp; Jack Zwart Jacket Wool Sts' 'jprnewgotham Jones In Tussenjas 7fqwxrfB

Maak nu een afspraak


'the Shirt Rugger' Gant Original In Heavy Navy UBPxTq

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsSlingpumps In Slingpumps Slingpumps Nude In Evita Evita Nude Evita

Onze specialisten

Nude Evita Evita Nude Slingpumps In Slingpumps In Slingpumps Evita
Centre' Zwart Jacket And With The Kooples Front Puller In Double Tussenjas 'leather wqC1CxzP
Grijs Klein Blauw 'slim Fit' Wit Calvin Boxershorts In Underwear dpwfY1q0x
Blauw Industries In Petrol Industries Petrol Cargobroek In Cargobroek Blauw Petrol 5ST6dxxw
Slingpumps Evita Evita In Nude Nude Evita Slingpumps In Slingpumps