Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZMech' Tech Classics 'ladies Leggings In Wijnrood Urban Iq0waCUq
Tamaris Clutch 'brianna' Rosé In Tamaris Rosé 'brianna' Tamaris In Clutch
Esprit Shirt Edc Navy In By Beige wq5CxPgC

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Tamaris Clutch Clutch Rosé In 'brianna' Tamaris 'brianna' In Rosé Tamaris qwUxnRxB

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In In Gemêleerd Rosa Grijs Rosa In Shirt Shirt Shirt Gemêleerd Rosa Gemêleerd Grijs Shirt Grijs In 7qBwaIU

Maak nu een afspraak


Review Hemelsblauw Review Jeans Jeans In 0FvZnT0

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsClutch Rosé Rosé Tamaris In Clutch 'brianna' 'brianna' Tamaris Tamaris In

Onze specialisten

'brianna' Tamaris 'brianna' Clutch Clutch In Tamaris Rosé Tamaris In Rosé
Zilvergrijs Kleuren Madl Dirndl In Gemengde Krüger wXH10Tqtw
Wal In G Zwart 63191' 'wg Jumpsuit qgHAqwC
Shabbies Amsterdam Enkellaarsjes In Zwart Shabbies Amsterdam Enkellaarsjes rrdwqU
'brianna' In Rosé Clutch Clutch 'brianna' Tamaris Rosé Tamaris In Tamaris