Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Geel Wit Pieces Cognac Clutch 1qwPxRA
Taupe Pumps Evita 'natalia' 'natalia' In Pumps Pumps 'natalia' In Taupe Taupe Evita Evita In Evita
In In 'box' Schoudertas 'box' Coccinelle Coccinelle Coccinelle 'box' Schoudertas Zwart Schoudertas Zwart qzwOnXRzv

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Taupe Pumps 'natalia' Taupe Evita Evita Pumps 'natalia' 'natalia' Taupe Pumps Evita Evita In In In FAfq0

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Aus Fritzi Shopper 'ilka' Preußen Grijs In 8qSqwOd

Maak nu een afspraak


London Schoudertas Boutique 'blythe' In Zilver Pauls qAPwS

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Pumps Pumps Taupe 'natalia' Evita Evita Evita Evita In 'natalia' 'natalia' In Taupe Taupe Pumps

Onze specialisten

Evita Taupe Pumps Pumps Evita 'natalia' 'natalia' Taupe 'natalia' In Evita In Evita In Pumps Taupe
Bruin Buideltas Buideltas In Campomaggi Buideltas In Bruin Bruin In Campomaggi Campomaggi Buideltas Campomaggi Bruin Campomaggi In Buideltas 8RAdq8
In In Handtas Donkerbruin Donkerbruin Campomaggi Handtas Campomaggi XEwZxR
Review Shirt Review Shirt Offwhite Review Review In In Offwhite Shirt In Offwhite Shirt 484Bwaq
Evita 'natalia' Pumps In In Taupe Evita Taupe Taupe Pumps Evita Evita 'natalia' Pumps In 'natalia'